Palvelut

  power

Sähkötyöt ja atk-verkot

 Toteutamme vuosien kokemuksella saneeraus- ja uudissähköistystyöt omakotitaloista liikekiinteistöihin asti. Pitkä ja laaja kokemuksemme mahdollistaa kokonaisvaltaiset palvelut aina suunnittelusta sähkörakentamiseen ja loppudokumentointiin asti.

Osaavan työmaahenkilöstömme lisäksi yhtiömme omaa sähkötöihin vaadittavan S2-pätevän sähkötyönjohtajan, joka mahdollistaa sähkötyöt 1000v asti.

Toteutamme myös valokuitu ja ATK-asennukset kohteisiin. Palveluihimme kuuluu suunnittelu, asennus ja dokumentointi, joten pystymme tarjoamaan myös valokuitu- ja ATK-asennuksissa avaimet käteen- paketin.

people

Suunnittelupalvelut

Teemme sähkö- ja valaistussuunnitelmat asiakkaan tarpeiden mukaisesti myös KVR- / avaimet käteen- perjaatteella. Kokemusta löytyy niin liikekiinteistöjen kuin pienkohteiden KVR-toteutuksessa. Pyrimme aina kustannustehokkaaseen ratkaisuun sekä myös käyttämään energiatehokkaita rakaisuja.

Erityisosaamistamme ovat erilaiset luovat valaistusratkaisut.

 

tool

Valomainokset ja muut asennuspalvelut

Toteutamme myös valomainosten asennukset ja huollot ammattitaitoisesti Pohjanmaan alueella. Tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme kautta myös uudet valomainokset sekä mainosten led- modernisoinnit.

Korkeiden paikkojen asennustyöt ovat meille arkipäivää.

people-1

Huoltotyöt

Tarjoamme isännöitsijöille ja kiinteistöyhtiöille kunnossapitopalveluja sähkötöiden osalta. Tarvittaessa tarjoamme myös kokonaisvaltaisia huolto- ja kunnossapitoratkaisuja yhteistyökumppaneidemme tukemana lumenpudotuksesta putkiremonttiin asti.

Mikäli tarvitset ammattilaisen hoitamaan tehtäväsi, ole hyvä ja ota yhteyttä.