Palvelumme saaristo-olosuhteissa

Saaristossa suoritetut sähkötyöt voivat olla tavallista vaativampia. Olemme saariston tarpeisiin erikoistunut sähköliike.

Saariston sähkötyöt paikallistuntemuksella

Olemme erikoistuneet saariston sähkötöihin, ja toimimme niiden parissa ympäri vuoden. Toteutamme myös tarvittaessa aurinkopaneelijärjestelmät, jos sähköjen liittäminen saareen ei ole mahdollista. Meiltä löytyy aito ja vahva paikallistuntemus Vaasan saaristosta. Vahvan paikallistuntemuksemme vuoksi olemme avustaneet myös verkkoyhtiöitä haastavissa olosuhteissa mm. myrskytuhojen korjaustöissä.

Olemme investoineet saaristossa kulkemiseen vaadittavaan kalustoon, joten pääsemme itse työkohteeseen mm. veneellä, moottorikelkalla tai mönkijällä. Näin sähkötyöt hoituvat asiakkaan kannalta yhtä helposti ja sujuvasti kuin mantereellakin! Yhteistyökumppaneidemme kautta onnistuvat lisäksi sukelluspalvelut sekä pienet kaapeliojien kaivuutyöt kumitelakaivinkoneella.

Kameravalvonta ja etäohjaukset

Toimitamme asiakkaille kokonaisvaltaiset DAHUA-valvontakamerajärjestelmät. Vaasan saariston hyvät mobiilidatayhteydet mahdollistavat etäyhteydellä seurattavat kameravalvonnat.
Call Now ButtonOta yhteyttä