Elarbeten i skärgården med lokalkännedom

Elektriskt arbete i skärgården kan vara mer krävande än vanligt. Vi är en elektrisk butik som specialiserar sig på skärgårdens behov.

Skärgårdselektriskt arbete med lokal kunskap

Vi är specialiserade på elarbeten i skärgården och arbetar med detta året om. Vi genomför vid behov även solelsystem, om en elanslutning inte kan fås till ön. Vi har en genuin, stark lokalkännedom om Vasa skärgård. Tack vare vår starka lokalkännedom har vi även assisterat elnätsbolag under krävande förhållanden, till exempel vid reparationer av stormskador.

Vi har investerat i materiel som behövs för att röra sig i skärgården, och kan ta oss till arbetsobjektet med bland annat båt, motorkälke eller fyrhjuling. På så sätt går elarbetena lika enkelt och smidigt för kunden som på fastlandet! Via våra samarbetspartner kan vi även ordna bland annat dykningstjänster och små kabelschaktningsarbeten med grävmaskin med gummilarver.

Kameraövervakning och fjärrstyrningar

Vi levererar heltäckande DAHUA-kameraövervakningssystem till kunderna. De goda mobildataförbindelserna i Vasa skärgård gör det möjligt att använda fjärrstyrd kameraövervakning.
Call Now ButtonOta yhteyttä