Palvelut

Olemme sähköalan kokenut ja monipuolinen ammattilainen, jolla on tietotaitoa myös vaativimmista sähköalan työtehtävistä. Toiminta-alueemme on Pohjanmaa ja Vaasan saaristo.

Sähkötyöt: suunnittelu ja asennus

Toteutamme pienet ja suuret sähkötyöt koteihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin. Autamme aina lampun vaihdosta sähkö- ja valaistussuunnitteluun sekä laajempiin huoltokokonaisuuksiin.

Lue lisää

Valomainokset ja muu erityisosaaminen

Meiltä löytyy tietotaito ja verkostot vaativienkin sähkötöiden toteutukseen. Hoidamme asiakkaan tarpeiden mukaan kaiken suunnittelusta toteutukseen ja tulevaisuuden huoltoihin.

Lue lisää

Saariston sähkötyöt paikallistuntemuksella

Olemme erikoistuneet saariston sähkötöihin, joiden parissa toimimme ympäri vuoden. Toteutamme myös tarvittaessa aurinkopaneelijärjestelmät, jos sähköjen liittäminen saareen ei ole mahdollista. Meiltä löytyy aito ja vahva paikallistuntemus Vaasan saaristosta. Olemme investoineet saaristossa kulkemiseen vaadittavaan kalustoon, joten pääsemme itse työkohteeseen mm. veneellä, moottorikelkalla tai mönkijällä. Näin sähkötyöt hoituvat asiakkaan kannalta yhtä helposti ja sujuvasti kuin mantereellakin!

Lue lisää

Valvontakamerajärjestelmät

Toimitamme asiakkaille kokonaisvaltaiset DAHUA-valvontakamerajärjestelmät. Meiltä saat valvontakameroiden laitteistot sekä niiden asennuksen, käyttöopastuksen ja huollot.

Lue lisää

Taloyhtiöt ja yritykset

Teemme säännöllisesti ja monipuolisesti huoltotöitä erilaisille asiakkaille. Erityisesti isännöitsijät ja kiinteistöyhtiöt hyötyvät laadukkaista huoltopalveluistamme.

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet

Tarjoamme sähköautojen latauspisteiden asennukset avaimet käteen -toteutuksella yrityksille, taloyhtiöille ja yksityistalouksille. Hoidamme myös latauspisteiden huollot.

Lue lisää

Call Now ButtonOta yhteyttä