Palvelut

Olemme sähköalan kokenut ja monipuolinen ammattilainen, jolla on tietotaitoa myös vaativimmista sähköalan työtehtävistä. Toiminta-alueemme on Pohjanmaa.

Sähkötyöt: suunnittelu ja asennus

Toteutamme pienet ja suuret sähkötyöt koteihin, toimistoihin ja taloyhtiöihin. Autamme aina lampun vaihdosta sähkö- ja valaistussuunnitteluun sekä laajempiin huoltokokonaisuuksiin.

Lue lisää

Valomainokset ja muu erityisosaaminen

Meiltä löytyy tietotaito ja verkostot vaativienkin sähkötöiden toteutukseen. Hoidamme asiakkaan tarpeiden mukaan kaiken suunnittelusta toteutukseen ja tulevaisuuden huoltoihin.

Lue lisää

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Lue lisää

Valvontakamerajärjestelmät

Toimitamme asiakkaille kokonaisvaltaiset DAHUA-valvontakamerajärjestelmät. Meiltä saat valvontakameroiden laitteistot sekä niiden asennuksen, käyttöopastuksen ja huollot.

Lue lisää

Taloyhtiöt ja yritykset

Teemme säännöllisesti ja monipuolisesti huoltotöitä erilaisille asiakkaille. Erityisesti isännöitsijät ja kiinteistöyhtiöt hyötyvät laadukkaista huoltopalveluistamme.

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet

Tarjoamme sähköautojen latauspisteiden asennukset avaimet käteen -toteutuksella yrityksille, taloyhtiöille ja yksityistalouksille. Hoidamme myös latauspisteiden huollot.

Lue lisää

Ota yhteyttä