Tjänster

Vi är erfarna och mångsidiga proffs inom elbranschen och vårt kunnande omfattar även mer krävande elarbeten. Vårt verksamhetsområde är Österbotten.

Elarbeten: planering och installation

Vi genomför små och stora elarbeten i hem, kontor och bostadsaktiebolag. Vi utför allt från att byta lampa till el- och belysningsplanering och mer omfattande underhållshelheter.

Läs mer!

Ljusreklam och annan specialkompetens

Vi har kunskaperna och kontakterna även för krävande elarbeten. Beroende på vad kunden behöver, utför vi alla moment från planering till genomförande och framtida underhåll.

Läs mer!

Elarbeten i skärgården med lokalkännedom

Vi är specialiserade på elarbeten i skärgården och arbetar med detta året om. Vi genomför vid behov även solelsystem, om en elanslutning inte kan fås till ön. Vi har en genuin, stark lokalkännedom om Vasa skärgård. Vi har investerat i materiel som behövs för att röra sig i skärgården, och kan ta oss till arbetsobjektet med bland annat båt, motorkälke eller fyrhjuling. På så sätt går elarbetena lika enkelt och smidigt för kunden som på fastlandet!

Läs mer!

Kameraövervakningssystem

Vi levererar heltäckande DAHUA-kameraövervakningssystem till kunderna. Hos oss får du såväl kamerautrustningen som installationen, driftintroduktionen och underhållet av övervakningssystemet.

Läs mer!

Underhållsarbeten och dokumentering

Vi utför regelbundet mångsidiga underhållsarbeten för olika kunder. Framför allt disponenter och fastighetsbolag har nytta av våra högklassiga underhållstjänster.

Läs mer!

Elbilens laddningspunkter

Vi erbjuder nyckelfärdig installation av laddpunkter för elbilar för företag, bostadsföreningar och privata hushåll. Vi tar också hand om underhållet av laddningspunkter.

Läs mer!

Ota yhteyttä