Sähköasennus Pohjanmaa
En flexibel, snabb och pålitlig elproffs till din tjänst!
Vi utför allt elektriskt arbete för hushåll, företag och bostadsföreningar på ett mångsidigt och skräddarsytt sätt.

Elinstallationer.
På österbottniskt vis.

Vi har tiotals års erfarenhet av elbranschen och tack vare vår mångsidiga kundkrets erfarenhet av många olika typer av elarbeten. Vi har över 1 000 kunder, och bland dessa finns hushåll, företag och hundratals bostadsaktiebolag. Vi betjänar kunderna på båda inhemska språken.
Elarbeten för objekt av alla storlekar
Vi genomför saneringsarbeten och nyinstallationer i alla slags objekt. Vår yrkeskunniga personal utför allt från säkringsbyte till omfattande el- och belysningsplanering och installationer. Vi har även S1- och S2-behörigheter, vilket ger oss möjlighet att arbeta som elarbets- och driftledare.
Omfattande specialkunskaper inom elbranschen till ditt förfogande
Hos oss får du vid sidan av grundläggande elarbeten också ljusreklam, kameraövervakningssystem, fiberoptik- och IT-installationer samt montering och installation av komplicerade belysningsmaster. Med hjälp av våra samarbetspartner kan vi genomföra nästan alla arbeten inom elbranschen. I vårt dagliga arbete syns vår värdegrund tydligt: flexibilitet, snabbhet och pålitlighet.

Elarbeten: planering och installation

Vi genomför små och stora elarbeten i hem, kontor och bostadsaktiebolag. Vi utför allt från att byta lampa till el- och belysningsplanering och mer omfattande underhållshelheter.

Läs mer!

Ljusreklam och annan specialkompetens

Vi har kunskaperna och kontakterna även för krävande elarbeten. Beroende på vad kunden behöver, utför vi alla moment från planering till genomförande och framtida underhåll.

Läs mer!

Elarbeten i skärgården med lokalkännedom

Vi är specialiserade på elarbeten i skärgården och arbetar med detta året om. Vi genomför vid behov även solelsystem, om en elanslutning inte kan fås till ön. Vi har en genuin, stark lokalkännedom om Vasa skärgård. Vi har investerat i materiel som behövs för att röra sig i skärgården, och kan ta oss till arbetsobjektet med bland annat båt, motorkälke eller fyrhjuling. På så sätt går elarbetena lika enkelt och smidigt för kunden som på fastlandet!

Läs mer!

Kameraövervakningssystem

Vi levererar heltäckande DAHUA-kameraövervakningssystem till kunderna. Hos oss får du såväl kamerautrustningen som installationen, driftintroduktionen och underhållet av övervakningssystemet.

Läs mer!

Bostadsaktiebolager och företagar

Vi utför regelbundet mångsidiga underhållsarbeten för olika kunder. Framför allt disponenter och fastighetsbolag har nytta av våra högklassiga underhållstjänster.

Läs mer!

Elbilens laddningspunkter

Vi erbjuder nyckelfärdig installation av laddpunkter för elbilar för företag, bostadsföreningar och privata hushåll. Vi tar också hand om underhållet av laddningspunkter.

Läs mer!

Skärgårdsarbetsspecialist

Vi utför elektriskt arbete i Vasa skärgård med professionalism, skärgården och dess förhållanden är bekanta för oss. Vi reser till destinationen antingen på kundens resa eller vid behov tar vi vår egen båt. Vår båt tar också en släpvagn till närmaste strand.

Vi arbetar också året runt under vintern. Vi samarbetar med elektrifieringen av stugan från början till slut eller gör små förändringar enligt kundens behov.
Ota yhteyttä