Antti Kaukonen, toimitusjohtaja / Suomen Valokyltti Oy​

Teemme Sähköasennus Pohjanmaan kanssa säännöllistä yhteistyötä valomainosten,banderollien ja teippausten osalta. Tavoitteemme on myydä asiakkaalle mahdollisimman helppo ratkaisu, jossa tuotteet hoidetaan avaimet käteen -periaatteella ideasta paikoilleen. Sähköasennus Pohjanmaa on tässä ketjussa avainasemassa, sillä he hoitavat valtaosan tuotteidemme asennuksista.

Sähköasennus Pohjanmaan toimintatapaa kuvaa hyvin kaksi sanaa: joustavuus ja ongelmanratkaisukyky. Näiden kavereiden kohdalla voi aina luottaa siihen, että sovitut työt hoidetaan alusta loppuun laadulla.

Yksi parhaista Sähköasennus Pohjanmaan ominaisuuksista on se, että heillä on hieno kyky miettiä kokonaiskuvaa pelkän sähköasennuksen lisäksi. Tarpeen mukaan onnistuvat mm. kaivuutyöt ja muut asennusta valmistelevat toimenpiteet, joihin osataan myös varautua ennakkoon pitkän kokemuksen ansiosta. Työmaalla ei mene sormi suuhun yllättävissäkään tilanteissa, vaan asentajat osaavat käyttää omaa ongelmanratkaisukykyä nopeita reaktioita vaativissa tilanteissa.

Olemme itse ketterä ja nopeatempoinen pieni yritys, minkä vuoksi tarvitsemme ympärillemme kumppanit, joilla töitä tehdään samalla joustavalla asenteella. Ketterä toimintamalli mahdollistaa myös kustannusten pysymisen aisoissa. Sähköasennus Pohjanmaa on kaikin puolin loistava yhteistyökumppani ja toivon, että yhteistyömme jatkuu samalla rautaisella asenteella myös tulevaisuudessa!

Ota yhteyttä